Wat is een video productie bedrijf?

Videoproductie Tilburg

“Wat is een videoproductie?” Binnen onze abonnementsdatasets hebben wij klanten die een groot aantal licenties hebben en er is een eenvoudige lijst van wat gewoonlijk “videoproducties” worden genoemd, die de volgende categorieën omvatten (spoiler alert in de lijst hieronder):

Trailers: Een commentaar, analyse trailer, dank je wel video, oproepen tot actie, of iets dergelijks. Advertenties: Elke vorm van reclame voor iets, of het nu een product is of niet.Functies: Alternatieve of verbeterde versies van de website van het product, bijvoorbeeld. Privacyverzoeken: Dit is een praktijk waarbij een bedrijf websites vraagt om bepaalde soorten video’s te verwijderen, zoals  reclame voor exotische huisdieren, gebruik van extreme of godslasterlijke taal, of alles wat de website-eigenaar niet gepast vindt voor de homepage in kwestie. Prijzen: Net als bij advertenties, varieert ook de prijsstelling afhankelijk van de situatie. Hoe meer uren of weergaven een video heeft, hoe meer er in rekening wordt gebracht. Er zijn voorbeelden van de minimale video’s die een paar dollar betaald kunnen krijgen, en zelfs groeperingen van video’s als u de montage aan het einde weer samenvoegt. Deze tabel geeft een voorbeeld van hoe de minimum- en gemiddelde prijs uit elkaar vallen, zodat u weet met wie u te maken hebt wanneer u kijkt naar de prijzen die door videoproductiediensten worden aangeboden.

Ondanks de variabiliteit in de prijzen lijken de kosten nogal te variëren, en omdat het allemaal is afgeleid van tips en schattingen uit de industrie, is het echt moeilijk om een nauwkeurige prijs te berekenen op basis van gemiddelden. De industrie splitst datasets, maar bedrijven doen zelden hun eigen afzonderlijke analyse van de prijsstelling, of als ze het doen is het meestal voor analyses waarvan ze de conclusies niet willen toegeven (in prijsstelling 101, nogmaals) en waarvoor ze een verscheidenheid van cijfers vrijgeven om u te laten zien. Zoals u kunt zien in de cijfers op de eerste afbeelding in de tabel, is de goedkoopste optie die wij aanbieden voor alleen de website, gevolgd door het maken van meerdere versies van de directory. Wij zijn ook trots op het aanbieden van de volgende dag, live en 24/7 ondersteuning voor een minimum van 1 uur. Zoals u kunt zien in de tests die we hebben gedaan, varieert de prijs sterk tussen bedrijven, maar levert het een vergelijkbaar eindproduct op. Met behulp van het voorbeeld op de eerste afbeelding, zien we een video produceren zou waarschijnlijk overal rekenen van $ 300 tot $ 800

Er zit veel potentieel in videoproductie, en veel klanten horen vaak over onze diensten omdat ze ons vragen hun videoproductie voor hen te doen. Hoewel dit een ideaal scenario zou zijn, is het lang niet altijd haalbaar. En misschien weet u dit, maar er zijn klanten, vooral uit onze branche, die weinig of geen idee hebben wat voor soort video’s ze nodig hebben. Dit kan een paar van de redenen zijn waarom een videoproductie zo belangrijk is. Videoproductie kan de zichtbaarheid van uw blog drastisch verhogen, vooral als u iets cools kunt maken in een paar uur in plaats van dagen. Het kan ook de reikwijdte van uw bedrijf uit te breiden, op dichter bij een advertentie-achtige niveau. De mensen die niet de kans krijgen om een segment te creëren, willen niet missen wat een geweldige lead generator kan zijn die in sommige gevallen maanden kan duren. De normen zelf zouden een fantastische maatstaf kunnen zijn voor hoe populair u bent, en dat is precies waar u wilt zijn. Wanneer u een schatting vraagt van wat het kost om uw videoproductie door TheBeastVote te laten doen, krijgt u een schatting. Wij testen deze op duur en lengte, en proberen dan de best mogelijke prijs voor je te krijgen. Je zult zien dat de totale kosten hoger zijn dan de offerte die je krijgt, maar we bieden nog steeds onze goedkoopste optie. En u kunt altijd het onderzoek doen en controleren of uw filmtoepassing varieert en het van daar overnemen, zonder u zorgen te maken over de prijs.

Lees meer

Bedrijfsfilm

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.