Wat is een pasgeborene slaap?

Newborn shoot Amsterdam

U neemt een foto boven de baby, waarbij het patiëntendeel niet op de foto staat, maar gewoon de hele baby in actie laat zien. De foto die een momentopname is van de pasgeborene kan worden genomen in een bewegend voertuig, zoals een auto, boot of bus, waar de baby de beweging kan voelen.

Wat is als ik nu een baby krijg? Elke gids in mijn werk heeft altijd de volgende suggestie gegeven om in gedachten te houden als je aan een nieuwe taak begint, omdat het zeer nuttig is: Als je denkt dat je in de komende 5 jaar geen baby krijgt, doe je iets helemaal verkeerd. Het is ‘s werelds meest voorkomende trigger om een baby te krijgen. Het houdt rekening met het feit dat je dit onbereikbare doel nu niet hebt, maar dat je het ooit ergens zult tegenkomen. Als je net de winkel bent uitgestapt, je hebt omgedraaid en naar je auto bent gelopen, ben je misschien nog lang niet zover dat je je dit realiseert. Door al deze foto’s te laten maken met een pasgeborene met baard, “probeer ik niet alleen een baby te krijgen”, maar “protesteer ik ook tegen de wereld van vandaag”, dat ik er geen spijt van heb dat ik nog geen baby heb. Ik zeg tegen mijn toekomstige zelf dat het hebben van een baby een geldig ding is om te doen. Als ik zou willen, zou ik gewoon kunnen kiezen voor een boekhandel of een museum … of een spermabank, maar ik zou altijd op een praktische manier kunnen beginnen en “deze baby krijgen”. Al mijn foto’s en teksten hebben die intentie en dat probeer ik te laten zien.

Wat is het grote idee van mijn newborn fotoshoot? Met een fotoserie van pasgeborenen kunt u zich de volgende vragen stellen: hoe slaapt een pasgeborene? met wat voor actie sluit een pasgeborene zijn ogen of speelt hij met iets? hoe speelt hij met een stuk speelgoed? ruikt het kind? wat voor gezichtsuitdrukking toont zijn vreugde of aanval? hebben de pasgeborenen een glimlach? hoe ziet hij eruit als hij slaapt? wat is de grootste emotie die op deze pasgeboren foto te zien is? De vragen van beroemdheden duiken vaak op in de avondtekeningen van de leden, maar wat als ze gesteld zouden worden door een van uw toekomstige zelven. Zouden deze mogelijkheden niet alleen mooi zijn voor je kunst, maar ook voor je leven?

Leave a Reply

Your email address will not be published.