Videoproductie

Videoproductie Den Bosch

Overzicht Een videoproductie is een proces van het opnemen van beeldmateriaal en het vervolgens bewerken ervan, met begeleidende muziek en geluidseffecten. Dit kan variëren van een eenvoudige gemonteerde clip, die hetzelfde wordt uitgevoerd, zonder muziek of geluidseffecten, tot een zeer complex stuk, dat van minuut tot minuut wordt gemonteerd, met begeleidende muziek en geluidseffecten. Een videoproductie wordt volledig uitgevoerd op een DVD of een soortgelijk medium.

Praktische voorbeelden De video’s die op het Internet beschikbaar zijn, kunnen door mensen over de hele wereld worden bekeken. Om ze te kunnen bekijken, moeten de video’s worden bewerkt en geproduceerd. Het geld dat aan een videoproductie wordt besteed, kan aanzienlijk zijn. Bijvoorbeeld het werken aan een video, het inhuren van een getalenteerd videoproductieteam, een aantal professionele beveiligingsniveaus, het huren van faciliteiten en andere kosten zullen snel oplopen. Aan de andere kant, als u een video op het web wilt laten zien, verwacht dan niet veel views voor uw inspanning als uw productiebestanden niet goed zijn geproduceerd, en in een restrictieve omgeving worden vertoond (films die per ongeluk stiekem zijn gefilmd, bijvoorbeeld). Een geavanceerde videoproductie is een vaardigheid die zeer duur is voor studenten of amateurs om te leren en te ontwikkelen. De behoefte aan professionele vaardigheden en deskundigheid is duidelijk, en wordt steeds groter, met de veranderende en effectieve methode van distributie online.

Soorten Videoproducties Videoproductie kan worden beschouwd als drie soorten productie, of heel eenvoudig functies. De eerste is de ruwe videoclip, de tweede is de bewerking die op de video wordt uitgevoerd, en de derde is de uiteindelijke video-eigendom (d.w.z. een DVD-klare kopie / stream).

Raw Video Clip Raw Video Clips zijn de ruwe materialen van een videoproductie. Zoals u weet, kan een individueel videobestand op het internet worden bekeken, met of zonder muziek en geluidseffecten. Voor video’s die niet specifiek zijn bewerkt (of bewerkt probeer geuploade video’s en gerelateerde geuploade films te gebruiken. Bijvoorbeeld een video met geluidseffecten, of muziek) Er zijn ook andere videoclips te vinden, zoals pas uitgebrachte muziekdemo’s, samengestelde video’s, personages in films of TV-series, enz. Ruwe videoclips worden vaak vrijgegeven op websites voor het delen van video’s, zoals YouTube. Deze worden bewerkt, of in het algemeen vrijgegeven van het oorspronkelijke ruwe videobestand, op een deel van het internet dat is gewijd aan het bekijken en downloaden van ruwe videoclips. Vaak worden ze zo bewerkt dat ze worden weergegeven met slechts minimale audio en met afzonderlijke beeldframes die in de video worden gegooid. Een voorbeeld van een ruwe videoclip is hieronder te zien (klik op de video voor

een beter beeld). Videoproductiediensten Raw videoclips worden vaak gekocht op de website voor het delen van video’s YouTube. Dit zijn bestanden waarbij een onbewerkt videobestand is bewerkt tot een enigszins vergelijkbaar formaat, en meestal afspeelbaar. Hier zijn bijvoorbeeld een paar oude films die momenteel op YouTube beschikbaar zijn voor weergave in high-definition: Plasma 826301 Brain sauce spider Hier zijn video’s die in video zijn omgezet, die begonnen zijn in een diepere duisternis (opnieuw, als kleine gekleurde frame-sprongen — dichtbij, deze keer), en er nog steeds geweldig uitzien. Nogmaals, het verschil is gemakkelijk te kopiëren en te plakken, dus het is moeilijk om het gedrag te veranderen of te verwijderen wat verwijderd moet worden; het zijn vrij ruwe “footage” (het is moeilijk om een film te maken als je het in-camera doet), maar het zal bijdragen aan het onthullen van titel, prestaties, enz. Deze worden gebruikt om filmafdrukken, filmvoorraden, hun textuur en en uiterlijk te testen, en het uiterlijk van filmvoorraden zelf (bijvoorbeeld als een consulaat het toerisme wilde bevorderen, of vijandelijke themaparken wilde voorkomen): De gescande kopieën van Duitse piraten duidelijk zichtbaar Een dozijn kopieën maar veel dips in deference to limitations of technology Deze hoeveelheid calls kan voldoende zijn, maar commerciële video productie heeft een grotere hoeveelheid van een kleinere hoeveelheid output nodig per clip, per clip tijdsverschil.

Lees meer

Social media

Livestream

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.