Stretch producten Producten

Photobooth

Deze gevels zijn bijzonder interessant voor oudere mensen! Iedereen heeft een verleden en een reis te voltooien, een verleden dat alleen van hen is. Jij hebt die littekens niet, je wilt alleen nieuwe herinneringen. Nieuwe avonturen. Nieuwe herinneringen voor het leven. Je kan ze brengen via een photobooth.

Deze façades zijn minstens zo leuk als reality-tv. Blogs worden gebruikt om de aandacht te vestigen op een specifiek onderwerp, of voor een samenhangend verhaal. In het echte leven moeten we selectief zijn en een mening hebben. Een blog stimuleert je op een veel creatievere en actievere manier dan gewone media. Een blog kan je zelfs inspireren om iets terug te doen. En waarom zouden we moeilijk doen als we uiteindelijk toch maar één foto krijgen? Ik kan altijd een nieuwe maken, maar waarom heb ik de behoefte aan een geheel nieuwe photobooth? Is het één foto per week, een jaar lang? Duizenden uren plezier en lol?

Lilliputian Producten Wat is de meest stijlvolle photobooth? Het moet net zo legendarisch zijn als de stafpoppen – met potentiële geschenken en effecten van wereldklasse. En niet te vergeten origineel en gedenkwaardig. Met zo’n hyperbool, hoe kon iemand weerstaan? U kunt elk product gebruiken dat compatibel is met de photobooth. Zorg gewoon dat je een product in je inventaris hebt. Alles wat je nodig hebt is  aandacht! STRETCH GOALS! SUPERPOWERED! Onderzoek voorbij! Als we het financieringsdoel tijdens de Kickstarter halen,  ontgrendelen we de volgende Stretch Goals!

Pledge hier en krijg het recht om meer Portret regio’s vrij te spelen. ONGESLOTEN! Lilliputian Desserts! Bemachtig deze heerlijke decadente uitvindingen en verras je gasten! Ontgrendeld. Aangepaste toepassing leidt tot extra portretten te maken, voor de kosten van een hogere pledge niveau. ONGESLOTEN! De Photobooth is compatibel met standaard iPhone schermen | Lilliput is een samenwerking aangegaan met Open Lens om ervoor te zorgen dat we de iOS scherm compatibiliteitsproblemen  elimineren. ONGESLOTEN! LEAD CREATS! Voordat we de Eetkamer van de Portretkarakterregio’s ontgrendelen, hebben we Lead Creators toegang gegeven tot het volledige scala aan portretten. Ontdek het brein van de artiesten achter deze ongelooflijke gezichten en zie wat we voor jou kunnen creëren!

Lees meer

Product fotograaf

Leave a Reply

Your email address will not be published.