Levende Stroom

Live Streaming

Een levende stream is gewoon een tegenhanger van een live stream. Een live stream is een live waarde aan een print commando om de waarde af te drukken. Om te overleven is het nodig om tegelijkertijd een bericht te tonen. In een live stream laten we de tekst zien, in plaats van hem af te drukken. Dit geeft ons meer flexibiliteit omdat we dingen kunnen doen zoals een timestamp toevoegen aan het bericht. Live streams zijn niet beperkt tot het bekijken van één ding. We kunnen meerdere live streams tegelijk laten lopen, bijvoorbeeld een reeks dagelijkse activiteitenrapporten. In wat voor soort dingen ben je geïnteresseerd? Nou, je kunt verschillende soorten streams hebben: statisch: slechts één keer gemaakt of om te voorkomen dat de webpagina wordt gekopieerd. Dit gebeurt vrij vaak in live streaming, om een server resources te besparen. Bovendien kan de webpagina fouten bevatten en fouten gaan in het bericht.

Weet u hoe ik een datum aan mijn stream-waarde kan toevoegen? Voeg gewoon de string “Sun, 29 Aug 2011 14:02:44 +0200” toe aan het einde van de waarde, zoals dit: Sun, 29 Aug 2011 14:02:44 +0200 error. Wat is een tijdstempel? Tijdstempels kunnen worden toegevoegd tijdens de verwerking van de enkele waarde, en bestaan niet in de stream. Het idee is dat we precies willen onthouden wat er zal worden afgedrukt als iemand op het juiste moment naar het segment kijkt. Dat is goed, want als een dubbel-meisje psycho-epress verdwijnt bij het bij elkaar lopen, kun je niet precies weten op welk moment het deze kleine trucs uithaalt. Maar als dit maar één keer per dag gebeurt, zou je het niet van tevoren kunnen controleren en zien op welke dag het gebeurde.

We zullen datum/tijd waarden gebruiken als een manier om een opeenvolging van dingen op te slaan. We maken een timestamp met de volgende talen. Java en C# C++# Java Laat me het nog eens afdrukken: (Of voer het sneller uit met Go om een snellere presentatie te zien) Het lijkt op een tijd. De waarde is 21 , dus dit is één minuut voor middernacht. D:01:01 23:59:59, 29 augustus 2011 14:02:44 +0200 Het duurt even om te begrijpen dat deze datums een opeenvolging van tijdstempels zijn en geen opeenvolging van waarden. De Joda-Time vertaalt een timestamp in een enkele string die de datum bevat; de volgende timestamp in een reeks is de overeenkomstige waarde. Dit is wat we met deze methode hebben gedaan: die de timer terugzet. cache Quick count 108 Bovendien hebben we gecontroleerd dat de getallen die worden weergegeven de huidige occurrences van a zijn (voeg die elementen toe op basis van de volgorde van de waarden), in plaats van de occurrences aan het begin van de reeks, om countdown counts in de binnenkomende data te vermijden. Met andere woorden, de keuze van de datum/tijd-waarde en de volgorde om de waarden te produceren is willekeurig; we hebben alleen de manier veranderd waarop we de waarden afdrukken. clio-input-f1/quick-count Met andere woorden, we richten ons op het antwoord van elk knooppunt op elk subnet, en passen de eindpunten toe op een enkele waarde, met dezelfde vorm en opmaak als het oorspronkelijke query-antwoord.

Lees meer

Videoproductie

Promotievideo laten maken

Leave a Reply

Your email address will not be published.