installatiemodus

Filmmaker Rotterdam

Dankzij de Filmmaker Mode kunnen andere contentproducenten, zoals makers van mobiele apps en games, hun content op volledige resolutie renderen, wat leidt tot een betere kijkervaring. Dit betekent niet dat bestaande inhoudsproducenten of filmmakers de functie automatisch zullen overnemen, hoewel het wel meer dialoogmogelijkheden in de bioscoop betekent. Games, devs en makers van mobiele apps hebben met succes aangetoond welke impact upscaling een game of app kan geven. De grote vraag is of producenten de wil kunnen vinden om het te installeren en te gebruiken. Het is duidelijk dat de FCC-beschermingen rond omroep-tv een groot gat hebben gelaten voor het maken van high definition-inhoud van hoge kwaliteit. Bovendien pushen gratis online streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Video op geïndexeerde wijze inhoud naar klanten en hebben ze geen beperkingen op kwaliteit, wat betekent dat kijkers kunnen betalen voor inhoud van hogere kwaliteit.

Beoogde functionaliteitDe aanbevelingen van de FCC maken kijkers attent op verschillende technologieën, waaronder AMD Radeon Crimson Graphics software, die gebruikers kunnen helpen om hun inhoud te legitimeren. Het niet onderzoeken en verkrijgen van verdachte hardware om het te testen wordt al van producenten verlangd, dat als je dat niet doet, je de Content Id richtlijnen (1.10.C) overtreedt, die niet officieel  op het door Hightsstudiosw beschermde IP geplaatst kunnen worden. Gevolgd door de FCC eisen voor creatief werk (9.30.C) die, zelfs voor volledig beschermde netwerken, alleen toestaan voor technische specificaties (dingen zoals rip-encoding) en nooit expliciet toestemming vermeldt om creatief werk te gebruiken.

Naleving Hoewel de FCC omroepprogramma’s wettelijk vrijstelt van hardware specifieke werkbescherming, is zij ook de FCC van deze lijst. Daarom mag de FCC niet verbieden dat uitgezonden inhoud wordt gedocumenteerd om af te zien van het proces van hardware certificering. Dit is een van de basisvereisten voor producenten die hun inhoud via omroeptelevisiekanalen in licentie geven op grond van hun licentie van de FCC en er zijn geen wettelijke beperkingen die hen verhinderen dit toe te passen. Technische specificaties en texturen met volledige definitie kunnen en zullen worden verondersteld naast het afspelen van inhoud. Dit geldt ook voor HiDef-inhoud. Beste praktijken moeten worden opgenomen. Bijvoorbeeld het blokkeren van de weergave van extra bewegingsparallax en geforceerde vignettering kan de algehele ervaring verbeteren.

Lees meer

Promotie film

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.