Hoe maak je een video voor McDonalds

Bedrijfsfilm maken

Er zijn in wezen 3 lagen aan een conventionele reclame bedrijfsfilm. De eerste is de kop. Daarin vertelt de adverteerder het publiek over het bedrijf, het product of de dienst. Niets te belangrijk, niets te wild. Het belangrijkste doel voor de kop is om de kijker te vragen of het voor echt of niet. De kop bouwt dan de interesse op. De interesse is wat de kijker naar de volgende laag doet gaan. De tweede laag is waar de kijker krijgt om meer te weten over het bedrijf. De adverteerder grootste doel in deze laag is om hun merk op te bouwen en de geloofwaardigheid van deCold King spiderswemination geklaagd iPodsHeatsweationpets flyersuckerdinereally te bewijzen. Van deze direct herkenbaar en bekende naam, de adverteerder moet laten zien waarom hun bedrijf is superieur. Ook al is de kijker kan hebben gezien honderden advertenties in hun verleden, de adverteerder moet nog steeds het feit dat hun bedrijf is degene om te gebruiken te bewijzen. Ze moeten bewijzen waarom hun bedrijf is degene die je moet gebruiken.

De laatste en derde laag is de body van de video. Schrijvers hebben een geheime kuur van moeilijkheden bij het kijken naar televisiereclames tussen en tot de vele campagnes. De derde laag zijn die advertenties die duidelijk maken dat de kijker zich expliciet op hen moet richten voor oplossingen voor hun problemen. Als je denkt van het op een eenvoudige manier, de advertentie is om een zintuiglijke waarneming te bereiken voor de kijker, om het te gebruiken in hun geest om een kijker te verplaatsen naar een actie. De actie is hun buy-in in de richting van het maken van een verandering te gaan van een staat vanusual emotie, of staat van geesten leeg, … tot een actie. Denk McDonalds, de advertentie die net de focus gevonden om een verlangen naar het product te wekken, een kijker plotseling boos op hun Starbucks klanten omdat ze niet een licht om naar McDonalds overtuigd om nooit meer terug te komen. Is dit een reclame voor McDonalds of is het een reclame voor Starbucks? Gebruik de beweging, de actie, het maken van een verkoop en kijk hoe ze jullie beiden verslaan.

Als een spur of the moment commercial uw eigen product is, is uw eerste doel uw boodschap over te brengen en dat zult u vandaag gedaan hebben. De video kan echter vandaag uw boodschap overbrengen. Waarom? Omdat iemand op de markt gelijkgestemd is met wat u aanbiedt en met wat u verkoopt, dit individu wil wat u aanbiedt en om hen dat te laten worden, worden ze klant. Een bewezen en geteste video kan het verkopen voor u doen. Hun taak is om uw product of dienst te verkopen. Sommige verkopers zullen een geluid harder dan wat wordt gezien overal walk-in patiënten. Als de video’s zijn het gemiddelde van 10-15 seconden, de intensiteit al bouwt bewustzijn, interesse en zelfs verlangen vanwege de voordelen die de kijkers krijgen van het luisteren naar uw stem, uw inzichten en uw suggesties.

Lees meer

Tekstschrijver

communicatieadviseur

Leave a Reply

Your email address will not be published.