Hoe maak je een Dylan?

Photobooth

Het is ook een oppepper voor fans van schattig en knuffelaar. Het voelt bijna alsof je naar huis wandelt met een gratis teddybeer (samen met een gepersonaliseerde bane van je familie). Een photobooth kan, net als elke andere vorm van sociale setting, een geweldig moment zijn om mensen te ontmoeten die je normaal niet zou ontmoeten. Wij denken dat een photobooth geen grotere socialiserende kracht heeft dan in een openbare ruimte rondhangen met onbekenden. Het delen van je passie kan je voor anderen net dat tikkeltje specialer maken.2. WAAROM KICKSTARTER? We zijn ongelooflijk enthousiast over deze photobooth. Het werkt, het is leuk, het is eigenzinnig, en we willen het graag delen.

Er is niets beter dan in een magische, online kamer te zitten met een stel mensen die je vrienden kennen en liefhebben! Maar het bouwen van deze photobooth is niet alleen maar een beetje plezier voor ons. Het is het begin van een spannende reis. Nadat EFF de Dylan schudrotatie gemodelleerd heeft, akkoord is gegaan met de licentieovereenkomst en het ontwerp vrijgegeven heeft, is het plan om vervolgens met Panorama Technica samen te werken om ze te produceren, in licentie te geven en te distribueren. Ze zijn een geweldige partner geweest en hebben ons op de hoogte gehouden van de verbeteringen die we nodig hadden. Een gelukkige relatie dus!

De volledig gerealiseerde Dylan schuddende rotatie Deze photobooth zal ook wishone et al. bevredigen door hun verlangen om hun eigen Dylan-shake te creëren – niet als foto maar als fysiek object – het is ook een geweldig wedstrijdstuk. Gekke hoeveelheid plezier, we zijn super enthousiast! Met uw hulp en steun kunnen we Dylan Shaking Trots werkelijkheid laten worden. Als we ons initiële doel van £250,000 halen, kunnen we ons daarmee een technische rondleiding door onze printers veroorloven en een paar van onze photoshop tests bekijken! Vrolijk kerstfeest en een gelukkig feestdagen seizoen. 🙂 HET TEAM Faiz, veranderde tovenaar van Hounds Bordspellen Kevan, zet de tovenaar van Hounds Bordspellen aan Cameron, freelance illustrator, online bekend als Peter Payne Dan, freelance illustrator in LA en Parijs. Dylan, beroemdheid model en gekozen door EFF om te schudden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.