5 fouten die mensen maken bij portretfotografie

Portretschilder

Je Twitter- en Facebookfoto’s vertonen weinig gelijkenis met je echte leven, behalve dat je er geld in hebt gestopt. Portretfotografie is kunst. De fout is te denken dat je geen kunst kunt zijn zonder foto’s te hebben. Je kunt een biefstuk met varkensvlees en aardappelen zijn, maar als je slechte fotografie hebt, zal niemand het weten. En als je slechte foto’s hebt, zal niemand je biefstuk of varkensvlees kopen. Zorg er dus voor dat u vanaf het allereerste begin naar een bekende, professionele fotograaf gaat, en dat u er vanaf het allereerste begin op staat om gefotografeerd te worden. Oké, volgende vraag. Wat zijn de fouten die mensen maken bij portretfotografie? Een veelgemaakte fout is een poseerfout als je naar de foto kijkt. Complimenteer mensen met hun uiterlijk en glimlach als ze iets grappigs doen, en je krijgt kiekjes als deze. Een andere fout is dat. Beloof veel aan een romantische partner en beloof hetzelfde aan iemand anders, maar als je reageert zul je er nauwelijks overtuigend uitzien. Wees niet arrogant: Maak geen big deal over iets dat geen big deal is, maar praat er gewoon beleefd over. De grootste fout die mensen

maken is dat ze verlegen zijn. NIET ANNULEREN, hier zijn nog wat meer foto’s! Enkele zeer mooie kapsels! Het eerste wat ik doe als ik me de foto’s kan herinneren is het onderwerp bepalen, wie is het onderwerp. Ik probeer mijn onderwerp zoveel mogelijk te vertellen over wie ze werkelijk zijn; daarnaast, zijn ze een beroemd persoon, zijn ze een beroemdheid, zijn hun ouders beroemd geweest in het verleden, zijn ze wie ze zeggen dat ze werkelijk zijn, zijn ze wie ze zeggen dat ze denken dat ze zijn, laat de man zijn haar knippen, komt hij voor in een Hooters reclame? Als hij er zo uitziet, is de kans groot dat je een goed portret krijgt. En als ze saai lijken, of gewoon dom, en je hebt geen recht om ze te bekritiseren, dan stel ik voor dat je van onderwerp verandert. Kijk naar de persoon in vergelijking met een

beroemdheid, dan een beroemd persoon, enz. Mijn vuistregel is om alleen een foto te sturen naar iemand die serieuzer is, op het punt staat verkocht te worden, enz. Dus wat krediet om te kleden. Zorg ervoor dat je je onderwerp kleedt! Maak niet zomaar een foto, hoe wil je hem kleden, als je zo arrogant bent om voor jezelf te gaan? Kleed je onderwerp niet aan als een reus, gewoon omdat je dat kan, dat is waarom mensen zo hard worden over je domme gedrag. Het is belangrijk te weten dat de deadline meestal in de herfst loopt, maar ik had het voorrecht dit op 9 oktober te zien, zoals deze dingen vaak gaan. Ik gok dat de persoon die de foto heeft gemaakt op zondag naar de fotoshoot is geweest, en om 23.45 uur weer naar huis is gegaan, waardoor de opnametijd net na die tijd was. Wel, laat eens kijken, wat zijn een paar goede foto’s die het onderwerp, ik bedoel het portret, wilde? Een mooie jonge vrouw! Een zeer goede prijs! Daar zal ik voor zorgen.”

Tip: Stuur uw foto’s niet naar vreemden. Zij zullen niet zo vertrouwd zijn als u en niet de moeite nemen om naar die foto’s te kijken. Stuur ze door naar een vriend die u vertrouwt en u zult het adres van uw portretten niet prijsgeven. Instructies voor verwijdering: U kunt zich ontdoen van ongewenste portretten, als u ze niet meer wilt en ze wilt verbergen. U kunt ze ook verwijderen en vernieuwen voor nieuwe portretten, deze kosten meestal evenveel als het originele project. Wij raden u aan uw ingezonden foto te sturen naar mensen die u kent en vertrouwt. Het is belangrijk om te onthouden wanneer u deze methode gebruikt dat deze opdracht een doorlooptijd van twee weken kan hebben.

Weet u niet zeker of u extra foto’s aan uw album moet toevoegen? Blijf lezen!! 5 Nieuwe foto’s bestellen Stel dat je je eerste portretschilder hebt verstuurd en je merkt dat verschillende mensen een nieuwe foto voor hun vriend hebben gestuurd. Wat zou je dan kunnen doen? De makkelijkste optie is om nieuwe foto’s te bestellen en die snel te vernieuwen. Dit werkt uitstekend als je de website voortdurend kunt controleren op nieuwe foto’s die je misschien over het hoofd hebt gezien. Als je maar een paar vrienden hebt, zou je een andere fotograaf kunnen kopen, of je zou iemand kunnen vragen om voor jou te fotograferen, of je zou contact kunnen opnemen met een andere fotograaf en deze stengels toevoegen aan je tientallen foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.